Stöd ALEF

Vi behöver ditt stöd!

Swisha en gåva till 123 900 2171
Här är några fler sätt du kan bidra

För oss är det ovärderligt att veta att pengar kommer in till oss varje månad. För dig är givande via autogiro ett smidigt sätt att slippa komma ihåg att skicka pengar varje månad.

Vi är öppna för olika sätt att samarbeta med företag för att skapa en win-win-situation där ditt företag får exponering samtidigt som människor i underläge får chansen att förändra sina liv. 

Du kan välja att inkludera ALEF i ditt testamente. ALEF har ett samarbete med Lavendla Juridik där du kan få en gratis konsultation hos Lavendlas jurister samt bra förmånliga om du vill upprätta testamente.

Bidra med en direktgåva på valfritt belopp. Du kan välja mellan att ge via Swish 123 900 2171, Plusgiro 90 02 17-1 eller Bankgiro 900-2171. 

Nu kan du ge bort en kurs i läsning, skrivning och räkning eller ett fint minneskort till dina nära och kära i samband med till exempel en födelsedag eller begravning.

Att bli medlem i ALEF är ett sätt att visa att du står bakom vår verksamhetsidé. Om vi har många medlemmar ökar vår trovärdighet och det blir en hjälp när vi söker stora bidrag för våra projekt. 

Samla in till ALEF inför, till exempel en födelsedag, examen eller till en avlidens minne. Du kan också starta en insamling för ALEF på Facebook där du bjuder in vänner att bidra.

ALEF har 90-konto. Våra räkenskaper och vår verksamhet kontrolleras årligen av Svensk Insamlingskontroll.  Max 25% av intäkterna får gå till administration och insamling, och 75% ska användas för ändamålet. Läs våra årsredovisningar här.

90-konto