top of page

Egen insamling

Vill du starta en egen insamling till ALEF?

Fyller du år, eller tar examen, eller vill du hedra en avlidens minne?

Du kan starta en egen insamling genom att meddela i inbjudan, dödsannonsen eller på annat sätt att du önskar att eventuella gåvor går till ALEF. De som bidrar kan swisha direkt till ALEF eller skicka pengar på vårt plusgiro eller bankgiro. Be dem att de anger ändamålet tydligt, t.ex. "Minnesgåva Peter Pettersson" eller "Anna-Karin 50 år", eller  "Emmas studentexamen".

Meddela gärna samtidigt ALEF på info@alef.org att du ordnat en insamling och till vilket ändamål. Då kan vi skicka ett gåvobevis till dig med en lista över alla som bidragit och totalbeloppet som kom in, samt ett individuellt tackkort direkt till var och en som deltagit i insamlingen. 


Du kan också starta en insamling för ALEF på Facebook. Många väljer att göra båda delarna. Vi kan inte skicka tackkort till dem som ger till dig på din egen facebooksida, men vi skickar ett tackkort till alla som ordnar en facebookinsamling. (Det går förresten bra att ordna en facebookinsamling bara för att man gillar ALEF, du måste inte fylla år!)

Givarservice

Har du några frågor om att skapa en egen insamling? Eller vill du bidra på annat sätt? Tveka inte att kontakta oss.

E-post: info@alef.org

Telefon: 072-3415615

bottom of page